Brandwacht vacatures

Bent u bekend met de wet,- en regelgeving en allerlei veiligheidseisen omtrent het voorkomen van brand en het bestrijden van brand? Kent u deze regels niet alleen in theorie, maar zet u dit ook om naar de praktijk? Dan is één van de brandwacht vacatures iets voor u!

Brandwacht vacatures

Bent u bekend met de wet,- en regelgeving en allerlei veiligheidseisen omtrent het voorkomen van brand en het bestrijden van brand? Kent u deze regels niet alleen in theorie, maar zet u dit ook om naar de praktijk? Dan is één van de brandwacht vacatures iets voor u!

Wat is een brandwacht?

De brandwacht voert allerlei werkzaamheden uit die draaien om risicobeperking. Solliciteer op één van de brandwacht vacatures en draag bij aan het redden van mens en dier. De activiteiten omvatten brandpreventie, uitvoeren van (gas)metingen, toezicht houden op veiligheid en vergunningen, brandbestrijding en geven van voorlichting. Het doel: verhogen van de veiligheid van mens en dier.

vacatures brandwacht

Veiligheid

Veiligheid vinden veel mensen heel gewoon. Toch liggen er iedere dag gevaren op de loer. Niet alleen in een (risicovolle) werkomgeving, maar ook in en rondom huis en tuin. Denk hierbij aan dak bewerking, open vuur op de werkvloer of stroomdraden die doorbranden. Daarom is een brandwachter belangrijk.

U houdt toezicht op de veiligheid, naleving van wet,- en regelgeving en controleert vergunningen. Hiermee worden ongelukken voorkomen die drastische gevolgen kunnen hebben.

Calamiteiten

Treden er toch calamiteiten op zoals (bewuste) brandstichting? Het balletje ligt dan bij de brandwacht. U moet in dit soort situaties snel, adequaat en zorgvuldig handelen én dat onder hoge tijdsdruk.

U bent verantwoordelijk voor een snelle ontruiming, het inschakelen van de alarmdiensten en indien nodig het verlenen van eerste hulp aan slachtoffers. Op deze manier draagt u bij aan schadebeperking en het voorkomen van meer slachtoffers.

Vind ook uw nieuwe baan bij Flexoel!

Is één van de brandwacht vacatures iets voor u? Of bent u op zoek naar een andere uitdagende baan? Uitzendbureau Flexoel helpt u graag bij het vinden van een geschikte baan. Schrijf u vandaag nog in en solliciteer direct. 

De soorten brandwachten

Flexoel biedt diverse brandwacht banen aan. De brandwacht vacatures zijn gericht op de verschillende soorten brandwacht.

Brandwacht

De brand meldinstallatie heeft een storing. Een evenement is gaande met een groot vuurwerkfeest. Dakdekkers die met open vuur werken op een dak. Dit zijn drie situaties waarbij de rol van de brandwacht erg belangrijk is.

Werkzaamheden

Een brandwachter is iemand die op meerdere gebieden inzetbaar is omtrent brandpreventie en brandbestrijding. U bent dan niet alleen werkzaam voor de brandweer, maar ook voor bedrijven. De dagbesteding bestaat met name uit preventieve werkzaamheden en controlerende activiteiten. Denk hierbij aan het geven van voorlichting, het vrijmaken van de nooduitgang of het checken van vergunningen en verzekeringen.

Als brandwacht gaat u geen grootschalige branden te lijf, maar u weet wel een beginnende brand te bestrijden. Daarnaast verleent u eerste hulp bij eventuele slachtoffers en ontruimt u vakkundig, veilig en snel een gebouw.

Mangatwachten
Veiligheidswacht in de (petrochemische) industrie

Brandwacht worden?

Brandwacht vacatures

Flexoel is een uitzendbureau die iedere vaste of tijdelijke brandwachter op de juiste plaats brengt. We hebben een dagelijks wisselend aanbod aan brandwacht vacatures. Voor iedere starter en ervaren medewerker bieden wij banen. Uiteraard heeft u een snelle en correcte uitbetaling van uw salaris.

Het bureau heeft diverse brandwacht vacatures open staan, waaronder de vacatures Mangatwacht, Veiligheidswacht, Brandwacht en Industriële Brandwacht. Solliciteer en zorg voor de veiligheid van iedereen.

Bent u in bezit van het juiste diploma en de geschikte certificaten? Dan is aan de slag gaan als brandwacht iets voor u. Flexoel biedt naast de vacature brandwacht ook de mogelijkheid om door te groeien. We bieden persoonlijke begeleiding, aandacht en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Vacature brandwacht

Bij Flexoel helpen wij mensen aan het werk. Wij zetten ons met hart en ziel in voor elke klant en kandidaat en streven naar het beste resultaat.

Wij hebben diverse brandwacht vacatures voor u, waaronder de vacatures Veiligheidswacht, Brandwacht, Industriële Brandwacht en Mangatwacht. Bent u geïnteresseerd in een van deze vacatures? Solliciteer dan nu op één van de brandwacht vacatures en zorg voor optimale veiligheid.

Regio’s

Flexoel is een uitzendbureau dat zich bevindt in drie regio’s. Het hoofdkantoor bevindt zich in Harderwijk. Andere regio’s bevinden zich in Rotterdam en Amsterdam.

Harderwijk

Postbus 1172
3840 BD Harderwijk
harderwijk@flexoel.nl

Rotterdam

Het Groothandelsgebouw
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam
rotterdam@flexoel.nl

brandwacht vacatures