Tijdelijk of vast personeel

Heeft u tijdelijk of vast personeel nodig? Maar weet u niet wat de beste oplossing is voor uw organisatie? Flexoel reikt u drie oplossingen aan: uitzenden, re-integreren en payrolling.

Tijdelijk of vast personeel

Heeft u tijdelijk of vast personeel nodig? Maar weet u niet wat de beste oplossing is voor uw organisatie? Flexoel reikt u drie oplossingen aan: uitzenden, re-integreren en payrolling.

Uitzenden

Uitzenden is het inhuren van tijdelijk of vast personeel via een uitzendbureau. Het werven en selecteren van kandidaten hoeft u niet zelf te doen, dat doen wij voor u. Naast de werving en selectie nemen wij ook al uw zorgen betreffende contracten en het salaris uit handen. Tevens hoeft u zich geen zorgen te maken over ziekte, ontslag en lopende contracten.

Met uitzendkrachten kunt u als werkgever goed inspelen op de veranderende markt. Met tijdelijk personeel kunt u snel en efficiënt reageren op pieken en dalen in de werkdruk. Daarnaast vormt tijdelijk personeel de oplossing om vast personeel tijdelijk te vervangen, bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof of ziekte. Flexoel helpt u graag verder bij het vinden van flexibele werkkrachten.

personeel

Re-integreren

Het kan iedere werkgever overkomen: een werknemer die ziek of arbeidsongeschikt raakt. Dit heeft consequenties voor de medewerker, maar ook voor u. Het is mogelijk dat de medewerker niet meer terug kunt naar u, doordat hij de huidige taken niet meer kan uitvoeren. Als werkgever heeft u dan de plicht om passend werk te vinden voor deze medewerker, in uw bedrijf of bij een ander bedrijf. Dit wordt het re-integratietraject genoemd. De activiteiten die een werknemer uitvoert, moeten aansluiten bij wat hij kan, maar ook waar zijn hart ligt.

Flexoel biedt u graag ondersteuning bij het vinden van de juiste werkplek voor uw medewerker. Met onze 15 jaar ervaring, een brede personeelsmarkt en veel zicht op de arbeidsmarkt, zorgen wij voor de geschikte baan voor uw medewerker.

Payrolling

Bij payrolling neemt Flexoel uw personeel op papier in dienst. Hiermee worden wij de juridische werkgever. Het werkgeversrisico en de salarisadministratie zijn de twee dingen waar u als werkgever geen zorgen meer over hoeft te maken bij uw tijdelijk of vast personeel.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van uitzenden, re-integreren of payrolling? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Medewerkers gezocht?

Flexoel helpt u graag bij het vinden van de geschikte kandidaat. Wij leveren gemotiveerde en gedisciplineerde werknemers die passen binnen uw bedrijf. Kwaliteit. Daar staan wij voor.

Vind ook uw werknemers bij Flexoel!

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Flexoel helpt u graag bij het vinden van de geschikte medewerkers. Meld vandaag nog uw vacature aan.