Vacature

Vacature: Stagiair(e) Personeel & Organisatie

Raak jij enthousiast wanneer je kan bijdragen aan de groei van een organisatie en heb je passie voor coaching? Durf jij het aan om in het diepe te springen in een inspirerend, persoonlijk en dynamisch klimaat? En wil jij stagelopen bij een opkomend re-integratiebureau (top 15 landelijk) waar innovatie en groots denken voorop staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Flexoel is een landelijk re-integratiebureau met een authentieke aanpak. We zijn innovatief, persoonlijk en wij durven groots te dromen. Zo geven wij de voorkeur aan coaching in de vorm van huisbezoeken en hechten wij veel waarde aan de bijscholing van onze coaches, want zij zijn ons kracht.

De organisatie kent een platte structuur waarin zowel de cliënt als onze eigen coaches en personeel voorop staan. Korte lijntjes, een informele sfeer en periodieke bijeenkomsten is dan ook een garantie. De P&O afdeling draagt hier gericht aan bij door onze coaches te ondersteunen en door constant bezig te zijn met de groei en vernieuwing van Flexoel. Zo wordt er momenteel veel aandacht besteed aan thema’s zoals werkgeluk, vitaliteit, creatieve oplossingen op de arbeidsmarkt en nog veel meer!

Jouw werkomgeving

Je bent werkzaam op de P&O afdeling waar Cristina en Monique voor zorgen dat onze coaches optimaal kunnen draaien en dat de vernieuwing en groei van onze organisatie hoog op de agenda staan. Omdat we ons momenteel in een enorm groeiproces bevinden, is dit voor jou als stagiair een leuke uitdaging om hier een steentje aan bij te dragen!

Wekelijks vinden er overleggen plaats met de directie (Eric & Petra) en de P&O afdeling (Monique en Cristina). Je bent hoofdzakelijk werkzaam op ons kantoor in Alphen aan den Rijn, maar natuurlijk krijg je ook de mogelijkheid om thuis te werken.

Wie ben jij?

Als stagiair draag je bij aan het ondersteunen van onze coaches en de innovatie van de organisatie. Je hebt lef, en bent niet bang om initiatief te tonen of verantwoordelijkheid te dragen. Je bent een mensenmens en vind het leuk om in contact te staan met medewerkers en coaches. In een onderlinge informele sfeer voel jij je prettig, maar kan tegelijkertijd je professionaliteit behouden en werkt efficiënt.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Binnen Flexoel staat innovatie en groei centraal. Jouw bezigheden hangen af van wat jij graag wilt bereiken tijdens je stage.

Het bieden van administratieve ondersteuning aan de afdeling is onderdeel van je stage. Ben je daarnaast opzoek naar een project waar je je zelfstandig in kan verdiepen, of wil je juist meelopen met bestaande projecten? Momenteel zijn er mooie opdrachten in het verschiet zoals:

  • De ontwikkeling van Flexoel Academie;
  • Het maken van een P&O handboek;
  • Het creëren van verschillende functiehuizen (beschrijven functieprofielen)

Kom je fulltime of parttime stage lopen? Wil je overwegend operationeel of tactisch/strategisch te werk gaan? Geef dit dan vooral aan tijdens het sollicitatiegesprek, dan kijken we samen of dit matcht met wat wij je kunnen bieden!

Heb jij helder voor ogen waar jij je in wilt ontwikkelen en ben jij klaar voor een uitdaging? Aarzel dan niet, en stuur jouw motivatiebrief en cv op middels onderstaande button.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Petra Hoogenes, onze mededirecteur, die jou alles over de positie kan vertellen. Dat kan via randstad@flexoel.nl) of op het telefoonnummer 06-51315738. Ook kun je het onderstaande contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Wie weet tot snel bij Flexoel!

Solliciteer direct!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.