listing-hero-image-7

Werken bij

Als intercedent bemiddel je tussen mensen die werk zoeken en bedrijven met vacatures. Je voert intakegesprekken met kandidaten en beoordeeld welke functies bij hen zouden passen. Je hebt bovendien een reukvermogen voor commerciële kansen en vind het leuk om die in opdrachten om te zetten. Ook Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog bij jou op de agenda. Indien de kandidaat een opleiding nodig heeft voor het uitoefenen van de functie beoordeel en begeleid je dit traject. Je bent secuur en accuraat in urenregistratie en administratie Ook ben je vraagbaak voor klanten, flexwerkers en collega’s.

Ben jij ondernemer in de uitzendbranche?

Als ZZPér wil jij je richten op het binnenhalen van vacatures en het selecteren van de beste kandidaten. Door onze input kan jij maximaal inzetten op resultaat, je ambitie mag niet stranden in het organiseren van zaken waar wij juist goed in zijn. Marketing Software, certificering, debiteurenverzekering en ook voordelen van grootschaligheid, uitbetalingen, reserveringen. Onder andere deze zaken doen wij.

We stellen uiteraard eisen aan jou, zonder dat we je willen kneden en je identiteit verloren willen laten gaan. Om jou te laten voldoen aan onze norm hebben we een begeleiding en coaching traject gemaakt. In dit traject komen we tot het punt waarin jij altijd een degelijke en betrouwbare partner bent waar men zaken mee kan doen.
Daarvoor is minimaal nodig: Voldoende kennis van Regels en Wetten in de uitzendbranche, kennis van de software en de infrastructuur van ons bedrijf, cliëntencontact en netwerk, communicatie en de gunfactor!

Daarna blijven we elkaar trainen en voeden, we hebben daarvoor trainingsdagen, netwerkbegeleiding, nodigen interessante sprekers en trainers uit en hebben maandelijks coachingsmomenten.

Ben jij de ondernemer die zijn/haar eigen uitzendbureau gaat beginnen? Mail dan snel jouw motivatie + CV naar info@flexoel.nl.