Skip to content

Re-integratie?

Flexoel staat voor je klaar:

  • Ervaren & betrokken re-integratiedeskundigen

  • Praktische instelling

Uitzenden

Neem contact op en ontdek wat we voor je kunnen doen. 

Een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt brengt veel wettelijke verplichtingen met zich mee. Als werkgever is het dan soms lastig om het overzicht te bewaren of is er simpelweg geen tijd om de dingen zelfs goed te doen. Wij helpen jou met je vraagstukken over werk, verzuim en re-integratie. Niet alleen bij ziekte, maar ook wanneer duidelijk is dat een werknemer niet (meer) op de goede plek zit.

Reintegratie

Jobcoaching Aan de slag blijven

 

Goed functioneren op een werkplek verlangt soms extra begeleiding. Mensen met verstandelijke, psychische of lichamelijke beperkingen kunnen hier veelal behoefte aan hebben. Dit geldt ook voor jongeren met een strafblad.

De oplossing is aan de slag gaan en vooral aan het werk te blijven. Jobcoaching van Flexoel biedt dan uitkomst. Op deze manier nemen kandidaten optimaal deel aan het arbeidsproces. Dit verhoogt het werkplezier en voorkomt uitval. Flexoel biedt succesvol maatwerk op het gebied van jobcoaching en werkt met ervaren jobcoaches, die persoonlijk en betrokken zijn met de kandidaat.

Flexoel is een door het UWV erkende Jobcoach organisatie. 
(informatiefolder)

Werkgevers

Budgetcoaching

Financiële problemen kunnen op verschillende manieren ontstaan. Dit kan zijn door een terugval in inkomsten, een life-event, door het onvoldoende overzicht hebben in de financiële situatie of door het maken van onverantwoorde keuzes en het aangaan van langdurige financiële verplichtingen. Iedere situatie is anders en vraagt om een aanpak op maat.

Onze budgetcoach helpt om je administratie zelf op orde te krijgen. En hoe je je administratie weer zelf kunt doen. Het is niet de bedoeling dat onze budgetcoach alles overneemt als een soort 'administratiekantoor'. De coach is er om je (weer) overzicht te geven zodat je zelf de touwtjes weer in handen krijgt en houdt.

De budgetcoach is er niet voor situaties waar grote schulden zijn.

Budgetcoaching is vrijwillig. Je kan er zelf mee starten, maar ook weer zelf beslissen om er mee op te houden. Onze coach zal ook eerlijk zijn tegen jou. Als je beter bij een andere vorm van schuldhulpverlening op je plek bent dan zal hij of zij dit tegen je zeggen en kan doorverwijzen.

De taken van een budgetcoach zijn bijvoorbeeld:

  • Inkomsten en uitgaven uitzoeken
  • Een overzicht maken van achterstanden met betalen (schulden)
  • Post en papieren doornemen en bepalen wat er moet gebeuren
  • Toeslagen of belastingkortingen voor je zoeken
  • Hulp bij het invullen van formulieren
  • Eventueel schuldhulpverlening regelen

Wil je juist niet meer zelf je administratie doen, vraag dan naar mogelijkheden over budgetbeheer.

(informatiefolder)

Scroll To Top