Re-integratie 2e spoor

Flexoel staat voor je klaar, ook met Pools-, Roemeens-, Marokkaans-, Engels- en Duits- sprekende medewerkers!

Een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt brengt veel wettelijke verplichtingen met zich mee. Als werkgever is het dan soms lastig om het overzicht te bewaren of is er simpelweg geen tijd om de dingen zelfs goed te doen. Wij helpen jou met je vraagstukken over werk, verzuim en re-integratie. Niet alleen bij ziekte, maar ook wanneer duidelijk is dat een werknemer niet (meer) op de goede plek zit.

Uitzenden

Neem contact op en ontdek wat we voor je kunnen doen. 

Budgetcoaching

Financiële problemen bij medewerkers kunnen op verschillende manieren ontstaan. Bijvoorbeeld door een terugval in inkomsten wanneer een partner de baan verliest, een life-event, door het onvoldoende overzicht hebben in de financiële situatie of door het maken van onverantwoorde keuzes met langdurige financiële verplichtingen. Iedere situatie is anders en vraagt om een aanpak op maat.

Onze budgetcoach helpt uw medewerker de administratie zelf op orde te krijgen. De budgetcoach neemt niets over als een soort 'administratiekantoor'. De coach is er om  (weer) overzicht te geven zodat de medewerker de touwtjes weer in handen krijgt en houdt.

(informatiefolder)