Skip to content

Medewerkers gezocht? Hulp bij Re-integratie?

Flexoel staat voor je klaar:

  • Ervaren professionals

  • Re-integratiedeskundigen

  • Praktische instelling

  • Specialist in vakmensen

Uitzenden

Een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt brengt veel wettelijke verplichtingen met zich mee. Als werkgever is het dan soms lastig om het overzicht te bewaren of is er simpelweg geen tijd om de dingen zelfs goed te doen. Wij helpen jou met je vraagstukken over werk, verzuim en re-integratie. Niet alleen bij ziekte, maar ook wanneer duidelijk is dat een werknemer niet (meer) op de goede plek zit.

Reintegratie
Uitzenden

Juiste match

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers voor je bedrijf? Maar heb je een overvolle agenda om sollicitanten goed te begeleiden door een wervingsprocedure? Flexoel helpt je graag en vindt de geschikte medewerkers.

Vakmensen

Flexoel beschikt over de combinatie van een groot netwerk en jarenlange ervaring. Daardoor vinden wij snel en gedegen het beste talent. Echt talent is schaars, maar door onze nieuwe invalshoeken vinden wij de beste kandidaten voor jou.

Flexoel zoekt het beste personeel voor je op vaste, tijdelijke en contractbasis. Voor de lange én korte termijn.

Reintegratie

Kennismaken? Laat je werk aan ons over.

Toe aan een nieuwe stap in je carrière of twijfel je nog? Bel ons en ontdek wat we voor je kunnen doen.

Uitzenden

Uitzenden

Uitzenden is het inhuren van tijdelijk of vast personeel via een uitzendbureau. Het werven en selecteren van kandidaten hoef je niet zelf te doen, dat verzorgen wij.

Naast de werving en selectie nemen wij ook alle werkzaamheden rond contracten en salarisuitbetaling uit handen. Is er een probleem door ziekte, ontslag of verlenging van contracten? Ook in deze gevallen regelen wij alles.

Flexibel

De arbeidsmarkt is krap. Juist door te werken met uitzendkrachten kun je hierop inspelen. Je speelt snel en efficiënt in op pieken en dalen in de werkdruk. Vereiste is dat je de juiste vakkrachten op de werkvloer krijgt. Maar daar zorgt Flexoel voor.

We helpen je graag bij het oplossen van ieder vraagstuk!

Training

Kennismaken? Laat je werk aan ons over.

Toe aan een nieuwe stap in je carrière, zoek je goede begeleiding of twijfel je nog? Bel ons en ontdek wat we voor je kunnen doen.