Werknemers gezocht?

Wilt u als organisatie het vermogen bezitten om direct pieken op te vangen? Of in mindere tijden met gemak uw personeelsbestand aanpassen? Kortom: werknemers gezocht? In dit soort situaties staat Flexoel voor u klaar. Wij vinden de geschikte kandidaat voor uw bedrijf.

Werknemers gezocht?

Wilt u als organisatie het vermogen bezitten om direct pieken op te vangen? Of in mindere tijden met gemak uw personeelsbestand aanpassen? Kortom: werknemers gezocht? In dit soort situaties staat Flexoel voor u klaar. Wij vinden de geschikte kandidaat voor uw bedrijf.

Flexoel heeft de mensen

De kracht van Flexoel zit in de combinatie van jarenlange ervaring en een breed gevarieerd netwerk. Kiest u voor betrouwbaarheid, het beste talent en een gedegen wijze van werving en selectie, dan kiest u voor Flexoel.

"Wij zetten ons met hart en ziel in voor elke klant en kandidaat en streven naar het beste resultaat"

Gemotiveerd personeel

Werknemers gezocht? Zoekt u met spoed tijdelijk personeel? Plaats uw vacature en wij geven er u een goede kandidaat voor terug.

Werknemers gezocht?

Vind ook uw nieuwe baan bij Flexoel!

Werknemers gezocht? Flexoel helpt u graag bij het vinden van de geschikte medewerkers. Meld vandaag uw vacature nog aan. 

Tijdelijk personeel

Echte talenten worden met de dag steeds schaarser. Met onze verrassende perspectieven vinden wij de beste flexwerkers voor de flexibele schil van uw bedrijf. In een kort tijdsbestek regelen wij de geschikte medewerker in tijden van tekort of ziekte. Tevens bent u bij ons verlost van het eindeloos doorlopen van de wervingsprocedures. Wij nemen het uitzenden, werven en selecteren uit uw handen.

Voordelen van tijdelijk personeel

Als werkgever zijnde kunt u te pas en te onpas tijdelijk personeel nodig hebben. Bijvoorbeeld wanneer de werkdruk plots omhoog gaat door nieuwe projecten of wanneer een belangrijke medewerker tijdelijk niet beschikbaar is. Tijdelijk personeel inhuren heeft veel voordelen:

Werknemers gezocht?

Onze branches

Werknemers gezocht? Flexoel is actief in een beperkt aantal branches, maar daar wel specialist.

Brandwacht

Heeft de brand alarminstallatie een storing? Organiseert u binnenkort een evenement? Zijn er dakwerkers bezig op het dak? De brandwacht is dan onmisbaar. Flexoel helpt u graag uit de brand. Onze tijdelijk inzetbare brandwachters zijn bekend met de wet,- en regelgeving en veiligheidseisen omtrent het voorkomen van brand en het bestrijden van brand.

Glaszetter

Heeft uw pand ruitschade? Wilt u uw bedrijf voorzien van isolatiemateriaal? Of dienen er met spoed kapotte ruiten vervangen te worden? Flexoel regelt meteen een vakbekwame glaszetter. Onze tijdelijke glaszetters klaren iedere klus met beleid, precisie en zorg.

Verkeersregelaar

Vinden er grote werkzaamheden plaats langs de snelweg? Organiseert u binnenkort een groot evenement? Of is er onverwachts een groot ongeluk gebeurd die het verkeer belemmerd? Een verkeersregelaar is dan van levensbelang. Flexoel regelt razendsnel een tijdelijke beroepsverkeersregelaar voor u.

Heftruckchauffeur

Heeft u op kort termijn een bestuurder van een vorkheftruck nodig voor het vertillen van zware lading? Dienen er met spoed goederen getransporteerd te worden? Of moet de kwaliteit en kwantiteit van een lading gecontroleerd worden? Flexoel werft, selecteert en zendt de geschikte heftruckchauffeur voor uw organisatie.

Magazijnmedewerker

Extra handen nodig bij de in,- en uitvoer van goederen? Moet de administratie van uw magazijn hoog nodig herzien worden, maar is er een tekort aan personeel? In deze gevallen is extra hulp van een flexibele magazijnmedewerker gebaat. Flexoel helpt u graag bij het werven en selecteren van de geschikte magazijnmedewerker.

Schilder

Dienen de deurposten gauw van een likje verf te voorzien? Wilt u uw bedrijfspand nieuwe kleuren geven? Of komen er tal van schilderswerkzaamheden om de hoek kijken? Wij regelen in een korte periode voor de beste schilder voor al uw gewenste schilderswerkzaamheden.

Re-integratie traject

Elke werkgever kan ermee te maken krijgen: een werknemer die wegens ziekte, handicap of iets dergelijks gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt. Dit kan betekenen dat de terugkeer bij de huidige werkgever niet meer mogelijk is. In dit geval is het de taak voor u als werkgever om passend werk te vinden voor uw werknemer bij een andere werkgever.

Flexoel biedt u graag ondersteuning bij het zoeken naar passend werk voor de desbetreffende werknemer. Flexoel is behulpzaam bij de inventarisatie van de realistische opties. Bij ons re-integratie traject houden we rekening met de fysieke en mentale capaciteiten, het opleidingsniveau en de werkervaring van de medewerker. Middels onze personeelsmarkt, ervaring en zicht op de arbeidsmarkt helpen wij uw medewerker snel aan een baan.

 

Werknemers gezocht?

Zoekt u met spoed tijdelijk personeel of heeft u vast personeel nodig voor uw organisatie? Heeft u zelf een te overvolle agenda waardoor u weinig tijd heeft voor sollicitatieprocedures? Kortom: werknemers gezocht? Flexoel helpt u graag. Plaats uw vacature en wij vinden voor u de geschikte kandidaat.