Nieuwe uitdaging? Hulp nodig?

Flexoel staat voor je klaar:

  • Vakkundige professionals

  • Re-integratiespecialisten

  • Banen voor ieder opleidingsniveau

  • Werk in iedere branche

Boren

Neem contact op en ontdek wat we voor je kunnen doen. 

035-poland kopie

Obsługa języków dostępna w języku polskim

006-turkey kopie

Türkçe dil desteği mümkün

070-morocco

Daem allughat mmkn biallughat alearabia

007-united kingdom kopie

Language support in English possible

017-germany kopie

Sprachunterstützung in Deutsch möglich

004-france kopie

Support linguistique en Français possible

Training

Trainingen

Samen werken aan verbetering, als onderdeel van een traject of 'gewoon' om je kansen te verruimen.

Re-integratie 2e Spoor Terug naar ander werk

Terug naar (ander) werk

Wanneer de werknemer door ziekte langdurig niet in staat om zijn eigen werk uit te voeren en is terugkeer binnen het bedrijf niet meer mogelijk, dan is de volgende optie het zoeken naar passend werk bij een andere werkgever: re-integratie tweede spoor. (informatiefolder)

Reintegratie

Werkfit Op weg naar werk

 

Werkfit maken is een re-integratietraject voor mensen met een ZW-uitkering of AG-uitkering (WGA, WIA, WAO, Wajong of WAZ) van UWV.

Werkfit maken is erop gericht om mensen met een uitkering van UWV weer geschikt te maken om het werk te hervatten. Het doel is mensen weer een verdiende kans in de maatschappij te geven en toekomstperspectief te bieden.

Flexoel biedt daarin graag de helpende hand. We proberen hierbij belemmeringen die in de weg staan weg te nemen. Ook besteden we tijd aan het leren omgaan met belemmeringen die blijvend zijn. We versterken werknemersvaardigheden, verbeteren persoonlijke effectiviteit en brengen realistische mogelijkheden op de arbeidsmarkt in beeld. Snel en doeltreffend, op een sociaal, betrokken manier en op basis van vertrouwen.

De arbeidsdeskundige van het UWV blijft op de hoogte van de ontwikkelingen. Flexoel kiest bewust voor een intensieve begeleiding, omdat dit de noodzakelijke vertrouwensbasis ten goede komt. Na het re-integratietraject kan de kandidaat weer op zoek naar werk, eventueel met behulp van scholing of bemiddeling “Naar werk”.
(informatiefolder)

Uitzenden

Outplacement Een andere werkgever

 

 

Een werknemer die is vastgelopen in zijn werk, in een onoplosbaar arbeidsconflict is geraakt of door een reorganisatie zijn baan gaat verliezen, kan via een aangeboden outplacementtraject aansluiting vinden bij een andere werkgever.

vrolijke kantoormensen

Opleidingstrajecten

Flexoel leidt op! Dit doen we samen met onze deskundige partners of doen we zelf. We geloven dat we met het aanleren van vakgerichte kennis een belangrijke voorwaarde voor werk kunnen invullen.

Wanneer je bij Flexoel in een re-integratie of ander begeleidingstraject zit, brengen we desgewenst ook onze leerwerktrajecten & opleidingen in beeld. Samen met jou kijken we of het mogelijk is om werken en leren te combineren. Er zijn ook opleidingen waarop werkgevers zelfs een baangarantie willen afgeven.

Dus wanneer je de opleiding met goed gevolg afrond heb je een nieuwe baan! 

Dat is iets om je op te verheugen, maar we stellen naast een goede motivatie en doorzettingsvermogen ook voorwaarden om in aanmerking te komen.

Boren

Budgetcoaching

Financiële problemen kunnen op verschillende manieren ontstaan. Dit kan zijn door een terugval in inkomsten, een life-event, door het onvoldoende overzicht hebben in de financiële situatie of door het maken van onverantwoorde keuzes en het aangaan van langdurige financiële verplichtingen. Iedere situatie is anders en vraagt om een aanpak op maat.

Onze budgetcoach helpt om je administratie zelf op orde te krijgen. En hoe je je administratie weer zelf kunt doen. Het is niet de bedoeling dat onze budgetcoach alles overneemt als een soort 'administratiekantoor'. De coach is er om je (weer) overzicht te geven zodat je zelf de touwtjes weer in handen krijgt en houdt.

Budgetcoaching is vrijwillig. Je kan er zelf mee starten, maar ook weer zelf beslissen om er mee op te houden. Onze coach zal ook eerlijk zijn tegen jou. Als je beter bij een andere vorm van schuldhulpverlening op je plek bent dan zal hij of zij dit tegen je zeggen en kan doorverwijzen.

De taken van een budgetcoach zijn bijvoorbeeld:

  • Inkomsten en uitgaven uitzoeken
  • Een overzicht maken van achterstanden met betalen (schulden)
  • Post en papieren doornemen en bepalen wat er moet gebeuren
  • Toeslagen of belastingkortingen voor je zoeken
  • Hulp bij het invullen van formulieren
  • Eventueel schuldhulpverlening regelen

Wil je juist niet meer zelf je administratie doen, vraag dan naar mogelijkheden over budgetbeheer.

(informatiefolder)